Wałek do ciasta ze stali nierdzewnej.
Można go stosować do wszystkich lepiących się ciast. Dla lepszego efektu można włożyć go do zamrażarki, co w połączeniu z zawartym w jego wnętrzu płynem sprawi, że idealnie sprawdzi się w wałkowaniu szczególnie tych ciast, które potrzebują niskich temperatur jak ciasto francuskie i inne kruche ciasta.
Można myć w zmywarce. Produkt może nosić ślady produkcyjne, które w żadnej mierze nie wpływają na jego walory użytkowe.
Materiał: stal nierdzewna
Wymiary: 29 x 2,5 x 2,5 cm
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
Ostatnie opinie o produktach
Forma metalowa do pieczenia RR, kwadratowa z pokrywą - 03-3129 - Wilton
polecam serdecznie
Julia10
Forma z kutego aluminium do ciasta „Wieniec adwentowy” - Nordic Ware
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
KKrzysiek
Pastylki czekoladowe z białej czekolady W2 (28% kakao), 400 g - Callebaut
Doskonała
KKrzysiek
Kratka do studzenia ciast i ciasteczek (25 x 40 cm) - Wilton - poleca Pani Dorota z mojewypieki.com!
Bardzo przydatna
KKrzysiek