Marmolada o smaku różanym to produkt otrzymany w procesie gotowania owoców oraz przecierów owocowych poprzez odparowywanie wody. Idealna do nadziewania i dekorowania: ciast francuskich, półfrancuskich, kruchych, biszkoptowych, biszkoptowo- tłuszczowych, drożdżowych, jagodzianek; do przekładania pierników oraz ciast i ciasteczek.
Skład: przecier owocowy, cukier, substancja żelująca - pektyny, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, aromat, koncentrat soku z czarnej marchwi.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1063 kJ/251 kcal
Tłuszcz: 0 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 60 g, w tym cukry 59 g
Błonnik: 2,4 g
Białko: 0 g
Sól: 0,01 g
Waga netto: 580 g
Opakowanie: słoik szklany
Termin przydatności do spożycia: 1 rok
Po otwarciu przechowywać w lodówce do dwóch dni.

Bez sztucznych dodatków

Najwyższa jakość

Produkt nie zawiera soli

Produkt wegetariański
Ostatnie opinie o produktach
Truskawka liofilizowana Frupp 15 g - Celiko
Pyszny dodatek do kremów
karmela.nova@gmail.com
Wsporniki plastikowe do tortów wielowarstwowych (4 sztuki) - 05-0-0028 - Wilton
Fajne wsporniki, bardzo wytrzymałe
karmela.nova@gmail.com
Kule czekoladowe 3D, perłowe czarno-złote (5 szt.) - Barbara Decor
przepiekna ozdoba tortu-polecam
Matyldzia2012
Forma silikonowa do muffinów (6 gniazd) - Mastrad
Jak wszystkie produkty tej firmy, forma sprawdza się doskonale. Wzmocnienie uchwytów zdecydowanie ułatwi przenoszenie, a muffinki wyskakują bez najmniejszych problemów.
Milkaice