Masa makowa z białego maku to gotowa do użycia, delikatna w smaku masa o charakterystycznym, migdałowym aromacie. Doskonała do bezpośredniego użycia podczas przygotowania rogali Marcińskich, makowców, drożdżowych bułeczek z makiem, ciast i innych wypieków.
Świetna również jako dodatek do kutii, pierogów albo klusek z makiem
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 850 kJ / 203 kcal
Tłuszcz: 10 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 19 g, w tym cukry: 19 g
Błonnik: 8,6 g
Białko: 5 g
Sól: 0 g
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek