Skórka pomarańczowa Prospona to nieodzowny składnik serników, makowców i innych wypieków.
Przyjemna cytrusowa nuta nadaje wypiekom i deserom charakteru. Doskonałe do oblewania czekoladą. Dzięki procesowi wysycenia cukrem i odpowiedniej zawartości cukru, skórka pomarańczowa kandyzowana Prospona zachowuje jędrność, kształt i jędrność.
Owoce kandyzowane to produkty termo-stabilne; nie zmieniają swoich właściwości podczas zamrażania i zapiekania.
Skład: skórka pomarańczowa, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, kwas cytrynowy - regulator kwasowości, sorbinian potasu - substancja konserwująca.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 1308 kJ/309 kcal
Tłuszcz: 0 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 70 g, w tym cukry: 49 g
Błonnik: 8,5 g
Białko: 1,2 g
Sól: 0 g
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Bez sztucznych dodatków

Najwyższa jakość

Produkt nie zawiera soli

Produkt w 100% naturalny
Opinie o :
Kandyzowana skórka pomarańczowa (100 g) - Prospona
Polecam jest super
anodla [2021 /1 /3 1 :8:9]