Oryginalne francuskie prażynki w postaci niewielkich, lekkich i karmelowych płatków herbatników.
Chrupiąca mieszanka pokruszonych francuskich „gauffres dentelles” sprawi, że Twoje praliny i gianduja zyskają chrupiącą teksturę. Można je także wymieszać z temperowaną czekoladą, aby uzyskać chrupiące wnętrze pralin, ciast i deserów. Pailleté Feuilletine zachowa chrupkość.
Idealne do posypywania wierzchu musów, lodów i deserów serwowanych zaraz po przygotowaniu.
Odradzamy ich z bazą kremową, mleczną oraz płynną, ponieważ Pailleté Feuilletine wchłaniają wilgoć i rozmiękną.
Skład: mąka pszenna (39%), cukier (42,5%), tłuszcz roślinny (słonecznik, rzepak) w zmiennych proporcjach, bezwodny tłuszcz mleczny, tłuszcz roślinny, laktoza (z mleka), białka mleka, sól, ekstrakt słodowy (z jęczmienia) substancja spulchniająca: E500ii, emulgator: lecytyna słonecznikowa, przeciwutleniacz E306.
Może zawierać soję.
Przechowywanie: suche, ciemnym miejsce, w temperatura 12-20C.
Wartości odżywcze w 100 g:
Wartość energetyczna 452 kcal
Cukry (mono i disacharydy) 44,0 g
Tłuszcz: 13,0 g
Bonnik pokarmowy 1,8 g
Tłuszcze nasycone 3,0 g
Białko 6 g
Węglowodany przyswajalne 77,0 g
Sól 1,0 g

Bez sztucznych dodatków

Najwyższa jakość

Produkt nie zawiera soli

Produkt w 100% naturalny
Ostatnie opinie o produktach
Truskawka liofilizowana Frupp 15 g - Celiko
Pyszny dodatek do kremów
karmela.nova@gmail.com
Wsporniki plastikowe do tortów wielowarstwowych (4 sztuki) - 05-0-0028 - Wilton
Fajne wsporniki, bardzo wytrzymałe
karmela.nova@gmail.com
Kule czekoladowe 3D, perłowe czarno-złote (5 szt.) - Barbara Decor
przepiekna ozdoba tortu-polecam
Matyldzia2012
Forma silikonowa do muffinów (6 gniazd) - Mastrad
Jak wszystkie produkty tej firmy, forma sprawdza się doskonale. Wzmocnienie uchwytów zdecydowanie ułatwi przenoszenie, a muffinki wyskakują bez najmniejszych problemów.
Milkaice