Oryginalne francuskie prażynki w postaci niewielkich, lekkich i karmelowych płatków herbatników.
Chrupiąca mieszanka pokruszonych francuskich „gauffres dentelles” sprawi, że Twoje praliny i gianduja zyskają chrupiącą teksturę. Można je także wymieszać z temperowaną czekoladą, aby uzyskać chrupiące wnętrze pralin, ciast i deserów. Pailleté Feuilletine zachowa chrupkość.
Idealne do posypywania wierzchu musów, lodów i deserów serwowanych zaraz po przygotowaniu.
Odradzamy ich z bazą kremową, mleczną oraz płynną, ponieważ Pailleté Feuilletine wchłaniają wilgoć i rozmiękną.
Przechowywanie: suche, ciemnym miejsce, w temperatura 12-20C.
Wartości odżywcze w 100 g:
Wartość energetyczna 452 kcal
Cukry (mono i disacharydy) 44,0 g
Tłuszcz: 13,0 g
Bonnik pokarmowy 1,8 g
Tłuszcze nasycone 3,0 g
Białko 6 g
Węglowodany przyswajalne 77,0 g
Sól 1,0 g
Ostatnie opinie o produktach
Pył w butelce z pompką, srebrny Shimmering Dust (10 g) - Food Colours
super polecam
Anka85
Dorosiowa miękka skrobka do wygładzania mas i lukru duża (25 cm) "Japonka" - DorosioweRanty
Polecam, polecam naprawdę fajna skrobka :)
Anka85
Posypka cukrowa strzelająca (50 g), żółta - ScrapCooking
Fajna, ale w kontakcie z małą wilgotnością szybko traci swoje właściwości . Mimo to polecam :)
Anka85
a. Rant do mini tortu (12 - 15 cm), wysoki - Standard - DorosioweRanty
Uwielbiam i polecam :)
Anka85