Wałek silikonowy czarny 41 cm idealny do wałkowania fondantu, marcepanu, ale też ciasta. Na całej długości ma jednakową średnicę. Jego nieprzywierająca powłoka pozwala bez wysiłku rozwałkować ciasto, które nie klei się do wałka i wymaga tylko niewielkiej ilości mąki do podsypania.
Stalowy korpus został pokryty silikonem PREMIUM, wałek będzie Ci towarzyszył przez wiele lat usprawniając pracę w kuchni.
Łatwy do mycia: można go wyczyścić gąbką lub myć w zmywarce.
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
Ostatnie opinie o produktach
Forma z kutego aluminium do ciasta „Wieniec adwentowy” - Nordic Ware
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
KKrzysiek
Pastylki czekoladowe z białej czekolady W2 (28% kakao), 400 g - Callebaut
Doskonała
KKrzysiek
Kratka do studzenia ciast i ciasteczek (25 x 40 cm) - Wilton - poleca Pani Dorota z mojewypieki.com!
Bardzo przydatna
KKrzysiek
Butelka ze słomką dla dziewczynki Smiley Kid - Zak!
Dla małej dziewczynki pierwszorzędna
KKrzysiek