Wałek silikonowy czarny 41 cm idealny do wałkowania fondantu, marcepanu, ale też ciasta. Na całej długości ma jednakową średnicę. Jego nieprzywierająca powłoka pozwala bez wysiłku rozwałkować ciasto, które nie klei się do wałka i wymaga tylko niewielkiej ilości mąki do podsypania.
Stalowy korpus został pokryty silikonem PREMIUM, wałek będzie Ci towarzyszył przez wiele lat usprawniając pracę w kuchni.
Łatwy do mycia: można go wyczyścić gąbką lub myć w zmywarce.
Ciasto na pizzę i inne ciasta są przepyszne. Zarówno struktura, jak i smak jest lepszy niż ze "zwykłej" mąki. wydaje się, że ciasto nie nasiąka pod wpływem sosu i innych dodatków.
Ostatnie opinie o produktach
Mleczko kokosowe UHT w kartonie (250 ml) - Real THAI
Uwielbiam potrawy z mleczkiem kokosowym, stąd nieobiektywnie oceniam wysoko. Mleczko to ma dobry skład !
marta-mp17@o2.pl
Mąka pszenna typu 0 Nuvola 1kg - Caputo
Ciasto na pizzę i inne ciasta są przepyszne. Zarówno struktura, jak i smak jest lepszy niż ze "zwykłej" mąki. wydaje się, że ciasto nie nasiąka pod wpływem sosu i innych dodatków.
marta-mp17@o2.pl
Mąka pszenna typu 00 Pasticceria 1 kg Caputo
Nie wyobrażam sobie pizzy domowej bez tej mąki. Wychodzi idealnie chrupiąca.
marta-mp17@o2.pl
Świeczka na tort „3” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek