Wałek silikonowy czarny 41 cm idealny do wałkowania fondantu, marcepanu, ale też ciasta. Na całej długości ma jednakową średnicę. Jego nieprzywierająca powłoka pozwala bez wysiłku rozwałkować ciasto, które nie klei się do wałka i wymaga tylko niewielkiej ilości mąki do podsypania.
Stalowy korpus został pokryty silikonem PREMIUM, wałek będzie Ci towarzyszył przez wiele lat usprawniając pracę w kuchni.
Łatwy do mycia: można go wyczyścić gąbką lub myć w zmywarce.
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek