Forma do przygotowania ozdób z czekolady z 12 wgłębieniami.
Dzięki niej przygotujesz czekoladowe dynie.
Sposób przygotowania czekoladowych dyń:
1. Rozpuść czekoladę w kąpieli wodnej lub kuchence mikrofalowej. Najlepiej użyć pomarańczowej czekolady lub zabarwić białą czekoladę.
2. Rozpuszczoną czekoladą wypełnij foremkę (użyj do tego celu worka cukierniczego firmy Wilton).
3. Wstaw do lodówki do całkowitego zastygnięcia - dzięki temu powierzchnia będzie gładka.
4. Aby otrzymać kolorowe detale – użyj kolorowej czekolady i pokryj nią detale przy pomocy pędzelka. Zostaw do zastygnięcia. Uzupełnij rozpuszczoną czekoladą.
Najlepsza czekolada do robienia tego typu wyrobów to Candy Melts firmy Wilton, którą możesz zakupić w naszym sklepie.
Foremka wielokrotnego użytku.
Wielkość dekoracji : ok. 3-4cm
Wymiary całej foremki: 28 x 15 cm
Materiał: przezroczysty plastik
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek