Forma do przygotowania ozdób z czekolady z 12 wgłębieniami.
Dzięki niej przygotujesz czekoladowe dynie.
Sposób przygotowania czekoladowych dyń:
1. Rozpuść czekoladę w kąpieli wodnej lub kuchence mikrofalowej. Najlepiej użyć pomarańczowej czekolady lub zabarwić białą czekoladę.
2. Rozpuszczoną czekoladą wypełnij foremkę (użyj do tego celu worka cukierniczego firmy Wilton).
3. Wstaw do lodówki do całkowitego zastygnięcia - dzięki temu powierzchnia będzie gładka.
4. Aby otrzymać kolorowe detale – użyj kolorowej czekolady i pokryj nią detale przy pomocy pędzelka. Zostaw do zastygnięcia. Uzupełnij rozpuszczoną czekoladą.
Najlepsza czekolada do robienia tego typu wyrobów to Candy Melts firmy Wilton, którą możesz zakupić w naszym sklepie.
Foremka wielokrotnego użytku.
Wielkość dekoracji : ok. 3-4cm
Wymiary całej foremki: 28 x 15 cm
Materiał: przezroczysty plastik
Ostatnie opinie o produktach
Świeczka na tort „3” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek
Świeczka na tort „2” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek
Świeczka na tort „4” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek
Świeczka na tort „5” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek