Chrupiąca pralina o smaku kokosowym z ciasteczkami.
Idealnie nada się jako chrupiąca warstwa ciast i tortów. Doskonała gotowa do użycia masa pralinowa sprawdzi się również jako nadzienie czekoladek, babeczek i deserków. Ciasteczka w masie nie namiękają, dzięki temu tort będzie chrupiący nawet na następny dzień po przełożeniu. Masę należy wykładać na dolny biszkopt, warstwa powinna mieć min 1cm grubości.
Przed użyciem należy masę delikatnie podgrzać w kuchence mikrofalowej lub kąpieli wodnej w celu jej uplastycznienia i łatwiejszego rozprowadzania na torcie.
Skład: cukier, oleje i tłuszcze roślinne nieuwodornione (sojowy, słonecznikowy, rzepakowy, kukurydziany, palmowy o zmiennych proporcjach), ciasteczka: (mąka pszenna, cukier, glukoza, mleko w proszku odtłuszczone, tłuszcz palmowy, jaja w proszku, emulgator, lecytyna sojowa), kokos prażony, serwatka w proszku, laktoza, mleko odtłuszczone w proszku, aromaty.
Wartości odżywcze w 100g produktu:
wartość energetyczna: 2113,3 KJ / 502,3 kcal
tłuszcz: 23,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,61 g
węglowodany: 66,2 g
w tym cukry: 52,9 g
błonnik: 1,9 g
białko: 4,7 g
Termin przydatności do spożycia: 6 miesięcy
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Masa: 1,5 kg
Produkt z manufaktury rzemieślniczej.
Kraj produkcji: Polska

Najwyższa jakość
Ostatnie opinie o produktach
Truskawka liofilizowana Frupp 15 g - Celiko
Pyszny dodatek do kremów
karmela.nova@gmail.com
Wsporniki plastikowe do tortów wielowarstwowych (4 sztuki) - 05-0-0028 - Wilton
Fajne wsporniki, bardzo wytrzymałe
karmela.nova@gmail.com
Kule czekoladowe 3D, perłowe czarno-złote (5 szt.) - Barbara Decor
przepiekna ozdoba tortu-polecam
Matyldzia2012
Forma silikonowa do muffinów (6 gniazd) - Mastrad
Jak wszystkie produkty tej firmy, forma sprawdza się doskonale. Wzmocnienie uchwytów zdecydowanie ułatwi przenoszenie, a muffinki wyskakują bez najmniejszych problemów.
Milkaice