Barwnik do bezpośredniej pracy z masłem kakaowym. Po rozpuszczeniu można go użyć do malowania form i pralin.
Nadaje się również do nakładania pistoletem.
Idealny do barwienia białej i deserowej czekolady, kremów i polew na bazie tłuszczu i śmietany. Jest mocno skoncentrowany i wydajny.
Barwnik należny podgrzać i schłodzić do temperatury 27 stopni, dodawać stopniowo do czekolady do czasu uzyskania pożądanego koloru.
Skład: masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa E322 (alergen), barwniki: Carmina E120, Błękit Brylantowy E133.
Waga netto: 100 g
Ostatnie opinie o produktach
Świeczka na tort „3” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek
Świeczka na tort „2” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek
Świeczka na tort „4” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek
Świeczka na tort „5” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek