Szybko, praktycznie bez wysiłku podzielisz upieczonego kurczaka, indyka, kaczę oraz gęś.
Nożyce mają specjalnie wyprofilowane ostrze, którym łatwo przecina się mięso. Specjalne wgłębienie ułatwia przecinanie kości.
Nożyce pewnie leżą w dłoni - zaopatrzono je w wygodne antypoślizgowe uchwyty.
Dzięki specjalnemu mechanizmowi nożyce bardzo łatwo można rozłożyć na dwie części, co ułatwi ich dokładnie mycie.
Myć ręcznie. Po umyciu wytrzeć do sucha.
Wymiary:
Długość: 22,5 cm
Szerokość: 9 cm
Głębokość: 2 cm
Materiał: tworzywo sztuczne, stal nierdzewna
Kolor: czarny
Gwarancja: 2 lata
Ostatnie opinie o produktach
Podkład okrągły pod tort, ciasto (średnica: 26 cm, grubość: 2 cm), z podkładem złotym do kontaktu z żywnością - Styrodur - Mill Art
Podkłady są super :) Lekkie i wytrzymałe. Łatwe do oczyszczenia. Polecam!
vinca_minor
Truskawka liofilizowana Frupp 15 g - Celiko
Pyszny dodatek do kremów
karmela.nova@gmail.com
Wsporniki plastikowe do tortów wielowarstwowych (4 sztuki) - 05-0-0028 - Wilton
Fajne wsporniki, bardzo wytrzymałe
karmela.nova@gmail.com
Kule czekoladowe 3D, perłowe czarno-złote (5 szt.) - Barbara Decor
przepiekna ozdoba tortu-polecam
Matyldzia2012