KOSZYK JEST PUSTY
Do kasy

Pasta paprykowa Gochujang (500 g) - Sempio

1899

w tym 8% vat

Produkt chwilowo niedostępny.

Nr produktu: 27486

Nr kat: A00982

Opis produktu
Gochujang to koreańska pasta z ostrej papryki, która została poddana fermentacji. Śmiało można nazwać ją narodową przyprawą Koreańczyków, gdyż dodawana jest praktycznie do większości najpopularniejszych potraw. Gochujang stosowana jest jako marynata do mięs, przyprawa do zup, gulaszów oraz jest podstawą przy kiszeniu warzyw, np. kimchi.
Pasta Gochujang zawiera duże ilości ostrej papryczki. Jest mocno pikantna o wyrazistym, nietuzinkowym smaku oraz stałej i zwartej konsystencji. Jest bardzo wydajna i starcza na długo.

Skład: fermentowana pasta ryżowa (ryż, sól, woda, koji), syrop kukurydziany, woda, ostra papryka w proszku, pasta SOJOWA (SOJA, woda, sól, koji), alkohol destylowany, sól, ekstrakt z PSZENICY, fermentowana SOJA (SOJA, woda, sól, ekstrakt z PSZENICY, destylowany alkohol, ekstrakt z drożdży), koncentrat czosnku, woda.

Po otwarciu przechowywać w lodówce.

Kraj pochodzenia: Korea Płd.
Łatwe mycieŁatwe mycie
Najwyższa jakośćNajwyższa jakość

KATEGORIE

Kategorie główne

one

Najlepsza obsługa Klienta! e-Commerce Polska awards 2013!

Zobacz szczegóły

AleDobre.pl to:

Dodano do koszyka