Ketjap Manis to słodki sos sojowy pochodzący z Indonezji. Ma charakterystyczny bogaty słodki smak i gęstą, lepką konsystencję. Służy do marynowania mięsa, jest bazą innych sosów, przyprawia się nim zupy i sałatki.
Sos sojowy Ketjap Manis Go-Tan wytwarzany jest według autentycznej rodzinnej receptury.
- Bez konserwantów
- Bez dodanych wzmacniaczy smaku
- Bez sztucznych barwników i aromatów
- Bez modyfikowanej skrobi
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 910 kJ / 214 kcal
- białko: 50 g
- węglowodany: 48 g w tym cukry 43 g
- tłuszcz: 0 g
- sól: 3,6 g
Skład: melasa, woda, sos sojowy (woda, 1,2% soi, pszenica, sól), sól, barwniki (karmel), kwas spożywczy (kwas cytrynowy).
Waga netto: 500 ml
Kraj pochodzenia: Holandia
Trwałość: zawsze minimum rok od daty zakupu

Najwyższa jakość

Produkt wegański

Produkt wegetariański
Ostatnie opinie o produktach
Forma silikonowa do muffinów (6 gniazd) - Mastrad
Jak wszystkie produkty tej firmy, forma sprawdza się doskonale. Wzmocnienie uchwytów zdecydowanie ułatwi przenoszenie, a muffinki wyskakują bez najmniejszych problemów.
Milkaice
Młynek do sera i innych produktów Molino, biały - Moha
Młynek sprawdza się idealnie. Prosty w obsłudze, łatwy w utrzymaniu czystości, bardzo praktyczny.
Milkaice
Rant do pieczenia ciast i tortów z podziałką (średnica: 14 - 20, wysokość 12 cm) - DorosioweRanty
Solidny rant, dobrze widoczna podziałka sprawia, że przygotowanie biszkoptu idzie o wiele szybciej. Łatwo się myje.
mistyks3
Blacha metalowa do pieczenia, podkład pod ranty (25 x 25 cm) - DorosioweRanty
Blacha okazała się bardzo przydatna. Piekę na nim biszkopty w rancie, służy mi również do przenoszenia ciast z blach na paterę, a jak potrzeba jest też podkładką na ozdoby z masy cukrowej.
mistyks3