Cukier kandyzowany kruszony swoim delikatnym, karmelowym aromatem wzbogaca smak różnorodnych rodzajów kawy i innych gorących napojów. Jego drobne, nieregularne, świetliste kryształki polecane są do pieczenia i ozdabiania pierników, ciastek i ciast. To również doskonały, chrupiący dodatek do płatków śniadaniowych, egzotycznych owocowych sałatek, deserów i lodów. Brązowo-złotego zabarwienia cukier nabiera przy podgrzewaniu wysokogatunkowego roztworu cukru uzyskując jednocześnie charakterystyczny, delikatny, karmelowy aromat.
Skład: kruszony cukier kandyzowany
Wartość energetyczna: 1683 kJ
Wartość energetyczna: 396 kcal
Węglowodany: 99 g (w tym cukry: 99 g)
Sól: 0,03 g
Jak wszystkie produkty tej firmy, forma sprawdza się doskonale. Wzmocnienie uchwytów zdecydowanie ułatwi przenoszenie, a muffinki wyskakują bez najmniejszych problemów.
Ostatnie opinie o produktach
Truskawka liofilizowana Frupp 15 g - Celiko
Pyszny dodatek do kremów
karmela.nova@gmail.com
Wsporniki plastikowe do tortów wielowarstwowych (4 sztuki) - 05-0-0028 - Wilton
Fajne wsporniki, bardzo wytrzymałe
karmela.nova@gmail.com
Kule czekoladowe 3D, perłowe czarno-złote (5 szt.) - Barbara Decor
przepiekna ozdoba tortu-polecam
Matyldzia2012
Forma silikonowa do muffinów (6 gniazd) - Mastrad
Jak wszystkie produkty tej firmy, forma sprawdza się doskonale. Wzmocnienie uchwytów zdecydowanie ułatwi przenoszenie, a muffinki wyskakują bez najmniejszych problemów.
Milkaice