Cukier biały DIAMANT w kostkach to rafinowany i skrystalizowany cukier biały, który następnie jest zwilżany i prasowany w kostki. Wielkość kostki odpowiada standardowej łyżeczce sypkiego cukru. Cukier w kostkach stosowany jest do słodzenia gorących napojów. Szczególnie dobrze sprawdza się podczas spotkań towarzyskich i biznesowych.
Skład: cukier biały
Kraj pochodzenia: Polska
Wartości odżywcze:
Wartość energetyczna: 1700 kJ/ 400 kcal
Tłuszcz: 0 g
Węglowodany: 100 g (w tym cukry 100g)
Ciasto na pizzę i inne ciasta są przepyszne. Zarówno struktura, jak i smak jest lepszy niż ze "zwykłej" mąki. wydaje się, że ciasto nie nasiąka pod wpływem sosu i innych dodatków.
Ostatnie opinie o produktach
Mleczko kokosowe UHT w kartonie (250 ml) - Real THAI
Uwielbiam potrawy z mleczkiem kokosowym, stąd nieobiektywnie oceniam wysoko. Mleczko to ma dobry skład !
marta-mp17@o2.pl
Mąka pszenna typu 0 Nuvola 1kg - Caputo
Ciasto na pizzę i inne ciasta są przepyszne. Zarówno struktura, jak i smak jest lepszy niż ze "zwykłej" mąki. wydaje się, że ciasto nie nasiąka pod wpływem sosu i innych dodatków.
marta-mp17@o2.pl
Mąka pszenna typu 00 Pasticceria 1 kg Caputo
Nie wyobrażam sobie pizzy domowej bez tej mąki. Wychodzi idealnie chrupiąca.
marta-mp17@o2.pl
Świeczka na tort „3” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek