Kratka do studzenia ciasta pokryta ceramiką.
Kratka została zaprojektowana z myślą o szybkim i równomiernym chłodzeniu gorących ciast, babeczek oraz chleba.
Studzone wypieki zachowują swój kształt, nabierają odpowiedniej konsystencji oraz otrzymują odpowiednią chrupkość.
Kratkę można wykorzystywać również do studzenia mięs oraz w celu pozbycia się z niego nadmiaru tłuszczu.
Stojak został wykonany z metalu pokrytego dwuwarstwową, wzmacnianą, nieprzywieralną powłoką ceramiczną zapewniającą łatwe i szybkie czyszczenie.
Wymiary: 35 x 25 x 6 cm [dł. x szer. x wys.]
Materiał: Metal
Gwarancja: 25 lat (producenta)
Produkt można stosować w lodówce i zamrażarce.
Wytrzymałość temperaturowa do 450°C.
Nie zawiera PTFE, PFOA.
Produkt wolny od BPA.

Łatwe mycie

Najwyższa jakość
Ostatnie opinie o produktach
Truskawka liofilizowana Frupp 15 g - Celiko
Pyszny dodatek do kremów
karmela.nova@gmail.com
Wsporniki plastikowe do tortów wielowarstwowych (4 sztuki) - 05-0-0028 - Wilton
Fajne wsporniki, bardzo wytrzymałe
karmela.nova@gmail.com
Kule czekoladowe 3D, perłowe czarno-złote (5 szt.) - Barbara Decor
przepiekna ozdoba tortu-polecam
Matyldzia2012
Forma silikonowa do muffinów (6 gniazd) - Mastrad
Jak wszystkie produkty tej firmy, forma sprawdza się doskonale. Wzmocnienie uchwytów zdecydowanie ułatwi przenoszenie, a muffinki wyskakują bez najmniejszych problemów.
Milkaice