Mąka firmy TO TA, to idealna mąka która wysokiemu stopniu rozdrobnienia może być stosowana do wszelkich wypieków: ciast biszkoptowych, francuskich i tortów. Nadaje się również do kruchych ciastek, ciast, gofrów, faworków, naleśników.
Sprawdzi się także przy do zagęszczaniu sosów, zup i kremów.
Dzięki odpowiedniej granulacji wypieki będą udane a po dodaniu do ciasta pierogowego będzie ono pulchne i jędrne.
Mąka poprzez selekcję ziaren i pozyskiwanie ziaren bielma mącznego z centralnej części gwarantują śnieżnobiały kolor.
Zawiera dużo glutenu, witaminy B6 i PP, białka.
Skład: Bielmo mączne pszenicy
Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna: 1480 kJ wartość energetyczna: 337 kcal białko: 9,2 g błonnik: 2,6 g węglowodany: 72 g (w tym cukry: 0,2 g) tłuszcz: 1,2 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g) sól: 0,0 g
Informacja dla alergików:
Produkt zawiera gluten.
Termin przydatności:
Najlepiej spożyć w ciągu 6 miesięcy.
Przechowywanie:
Zalecamy, aby przechowywać produkt w suchym, chłodnym i nienasłonecznionym miejscu
Koszt dostawy obejmuje paczkę o wadze do 20 kg. Za każde kolejne 20 kg doliczamy opłatę wysokości 14 zł brutto.
Ostatnie opinie o produktach
Śmietanka kokosowa (400 ml) - Real THAI
Wspaniała!!!
aga_pawlik@interia.pl
Pudełko do transportu ciast i tortów z okienkiem (26 x 26 x 32 cm ) - AleDobre.pl
Super, solidne pudełka, nie mają nieprzyjemnego zapachu, co czasem się zdarza, do tego okienko przez które fajnie widać tort :)
Lilavati
Barwnik spożywczy w żelu, żółty słoneczny Electric Spark (20 g) - Power Gel - Food Colours
Ładny, słoneczny żółty, wydajny, nie zmienia smaku kremu ani masy
Lilavati
Klej spożywczy jadalny (15 g) - Modecor
Dobry klej, nie ma smaku, spełnia dobrze swoją rolę, nie zasycha na końcówce tubki, dzięki wyprofilowanej końcówce, można użyć go bardzo precyzyjnie.
Lilavati