Znakomity termometr, który pomoże przygotować konfitury, dżemy, karmel, rozgrzać głęboki tłuszcz do właściwej temperatury.
Stalowy termometr do mierzenia temperatury przygotowywanych przetworów i oleju do głębokiego smażenia. Czujnik o długości 30 cm mierzy temperaturę w zakresie od 38°C do 205°C (100°F do 400°F). Z boku do ustawienia czerwony znacznik docelowej temperatury. Klips umożliwia zamocowanie termometru na brzegu naczynia.
Zaleca się czyścić ręcznie
Przybliżone wymiary:długość całkowita 32 cm, długość czujnika 30, średnica 5 cm
Nie używać w piekarniku lub kuchence mikrofalowej!
Myć wyłącznie ręcznie, przy użyciu płynu do mycia naczyń.
Materiał: stal nierdzewna, szkło, tworzywo sztuczne
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek