Bankietówka złota podstawka pod monoporcje, ciastka i desery o średnicy 8 cm. Efektowna i praktyczna.
Bankietówki są doskonałą alternatywą dla talerzyka, sprawdzą się jako podkładka w ladzie cukierniczej.
Podstawka z tektury powleczona złotą folią. Przyda się do tortów urodzinowych i ślubnych, również tart, serników i tortów bezowych oraz muffinów.
Dzięki temu, że podstawka została pokryta folią łatwo ją wyczyścić z resztek kremu, które mogły pozostać w trakcie dekoracji, jak również łatwo pokryć ją fondantem, jeśli chcesz otrzymać szczególnie elegancki efekt końcowy, np. przy torcie ślubnym.
Jak wszystkie produkty tej firmy, forma sprawdza się doskonale. Wzmocnienie uchwytów zdecydowanie ułatwi przenoszenie, a muffinki wyskakują bez najmniejszych problemów.
Blacha okazała się bardzo przydatna. Piekę na nim biszkopty w rancie, służy mi również do przenoszenia ciast z blach na paterę, a jak potrzeba jest też podkładką na ozdoby z masy cukrowej.
Ostatnie opinie o produktach
Forma silikonowa do muffinów (6 gniazd) - Mastrad
Jak wszystkie produkty tej firmy, forma sprawdza się doskonale. Wzmocnienie uchwytów zdecydowanie ułatwi przenoszenie, a muffinki wyskakują bez najmniejszych problemów.
Milkaice
Młynek do sera i innych produktów Molino, biały - Moha
Młynek sprawdza się idealnie. Prosty w obsłudze, łatwy w utrzymaniu czystości, bardzo praktyczny.
Milkaice
Rant do pieczenia ciast i tortów z podziałką (średnica: 14 - 20, wysokość 12 cm) - DorosioweRanty
Solidny rant, dobrze widoczna podziałka sprawia, że przygotowanie biszkoptu idzie o wiele szybciej. Łatwo się myje.
mistyks3
Blacha metalowa do pieczenia, podkład pod ranty (25 x 25 cm) - DorosioweRanty
Blacha okazała się bardzo przydatna. Piekę na nim biszkopty w rancie, służy mi również do przenoszenia ciast z blach na paterę, a jak potrzeba jest też podkładką na ozdoby z masy cukrowej.
mistyks3