Pastylki czekoladowe można dodawać do babeczek, ciast, ciastek oraz muffinów. Czekoladowe pastylki da się również rozpuszczać, aby dzięki rozpuszczonej czekoladzie, móc stworzyć przepyszne pralinki, lizaki lub polewy.
Pastylki łatwo się rozpuszczają, mają kremową i delikatną konsystencję o smaku mlecznej czekolady.
Używanie pastylek jest bardzo proste. Wystarczy rozpuścić pastylki w kąpieli wodnej lub mikrofali aby móc stworzyć z nich polewę. Jeśli chcemy używać pastylek do ozdabiania wypieków lub jako dodatek do ciast ,są gotowe do użycia bezpośrednio po otwarciu.
Waga: 200 g
Skład: cukier, mleko w proszku, masło kakaowe, pasta kakaowa, laktoza, substancja emulgująca: letycyna, aromat waniliowy. Może zawierać orzechy, gluten, jajka, mleko, sezam, zboża oraz ich produkty - wyprodukowano w fabryce, w której przetwarzane są wymienione produkty.
Wartość odżywcza w 100g:
- wartość energetyczna 2255kJ/539 kcal,
- białko 7g,
- węglowodany 60 g,
- tłuszcze 30 g.
Przechowywać należy w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj produkcji: Francja
Termin przydatności do spożycia: minimum 7 miesięcy od daty zakupu.
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek