Zamrażacz w sprayu do dekoracji z czekolady, izomaltu, ozdób cukierniczych.
Pozwala usprawnić pracę za dekorację, przyspieszając ich stygnięcie. Błyskawicznie przygotowuje powierzchnie wymagające wcześniejszego schłodzenia.
Polecany również do użycia przed zastosowaniem zamszu w sprayu.
Sposób użycia: rozprowadzić cienką i równomierną warstwę z odległości 15 - 20 cm. Pozostawić do wyschnięcia.
Skład: gaz pędny: E943a, E944, E943b
kolor: bezbarwny
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek