Czekolady Callebaut to najwyższej jakości, tradycyjna belgijska czekolada.
Pastylki Callebaut to gorzka czekolada o zawartości 47,3% kakao. Delikatna czekolada z intensywnym smakiem owoców. Idealna do deserów. Można ją stosować w produkcji sosów czekoladowych, ganache, nadzień, lodów oraz wielu innych czekoladowych deserach.
Dzięki zwiększonej zawartości masła kakowego, czekolada po obróbce termicznej posiada wyjątkowy połysk. Forma niewielkich pastylek ułatwia rozpuszczanie oraz dozowanie czekolady.
Ostatnie opinie o produktach
Pył w butelce z pompką, srebrny Shimmering Dust (10 g) - Food Colours
super polecam
Anka85
Dorosiowa miękka skrobka do wygładzania mas i lukru duża (25 cm) "Japonka" - DorosioweRanty
Polecam, polecam naprawdę fajna skrobka :)
Anka85
Posypka cukrowa strzelająca (50 g), żółta - ScrapCooking
Fajna, ale w kontakcie z małą wilgotnością szybko traci swoje właściwości . Mimo to polecam :)
Anka85
a. Rant do mini tortu (12 - 15 cm), wysoki - Standard - DorosioweRanty
Uwielbiam i polecam :)
Anka85