Łatwa w użyciu czekolada plastyczna, jest idealna do powlekania całych tortów oraz tworzenia delikatnych wykończeń. Czekoladę łatwo się wałkuje. Za pomocą foremek można także wycinać z niej lub wyciskać na powierzchni najwymyślniejsze kształty.
Czekolada plastyczna doskonale nadaje się do formowania figurek i tworzenia prostych kwiatów i różnych dekoracji na tort.
Skład: cukier, belgijska biała czekolada (27%) (cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), syrop glukozowy, masło kakaowe, substancja utrzymująca wilgotność: gliceryna E422, stabilizatory: tragakanta E413, guma ksantonowa E415, CMC E466, skrobia kukurydziana, konserwant: sorbinian potasu E202, olej z pestek winogron, emulgator: lecytyna E322 (soja), przeciwutleniacz: tokoferol E306, aromat.
Waga netto: 180 g
Kraj pochodzenia: Wielka Brytania
Data przydatności do spożycia: co najmniej 6 miesiące od daty zakupu.

Łatwe mycie

Najwyższa jakość
Ostatnie opinie o produktach
Podkład okrągły pod tort, ciasto (średnica: 26 cm, grubość: 2 cm), z podkładem złotym do kontaktu z żywnością - Styrodur - Mill Art
Podkłady są super :) Lekkie i wytrzymałe. Łatwe do oczyszczenia. Polecam!
vinca_minor
Truskawka liofilizowana Frupp 15 g - Celiko
Pyszny dodatek do kremów
karmela.nova@gmail.com
Wsporniki plastikowe do tortów wielowarstwowych (4 sztuki) - 05-0-0028 - Wilton
Fajne wsporniki, bardzo wytrzymałe
karmela.nova@gmail.com
Kule czekoladowe 3D, perłowe czarno-złote (5 szt.) - Barbara Decor
przepiekna ozdoba tortu-polecam
Matyldzia2012