Delikatny sos Aioli z czosnkiem w połączeniu z oliwą z oliwek extra virgin oraz lekko cytrynowym posmakiem. Najlepiej smakuje jako dodatek do ryb. Bardzo dobrze smakuje jako przekąska ze świeżym pieczywem.
Skład:olej rzepakowy, woda, czosnek 7 %, oliwa z oliwek extra virgin 5 %, ocet spirytusowy, żółtko JAJA 4,2 %, skrobia modyfikowana, skórka cytrynowa 2 %, sól, musztarda Dijon (woda, ziarna GORCZYCY, ocet
wartość energetyczna 2129/517 kJ/kcal,
tłuszcz 55 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5,1 g,
węglowodany 4,1 g, w tym cukry 0,7g,
białko 1,0 g,
sól 1,8 g
Termin przydatności do spożycia: 29.02.2020
Kraj pochodzenia: Francja

Najwyższa jakość
Ostatnie opinie o produktach
Forma silikonowa do muffinów (6 gniazd) - Mastrad
Jak wszystkie produkty tej firmy, forma sprawdza się doskonale. Wzmocnienie uchwytów zdecydowanie ułatwi przenoszenie, a muffinki wyskakują bez najmniejszych problemów.
Milkaice
Młynek do sera i innych produktów Molino, biały - Moha
Młynek sprawdza się idealnie. Prosty w obsłudze, łatwy w utrzymaniu czystości, bardzo praktyczny.
Milkaice
Rant do pieczenia ciast i tortów z podziałką (średnica: 14 - 20, wysokość 12 cm) - DorosioweRanty
Solidny rant, dobrze widoczna podziałka sprawia, że przygotowanie biszkoptu idzie o wiele szybciej. Łatwo się myje.
mistyks3
Blacha metalowa do pieczenia, podkład pod ranty (25 x 25 cm) - DorosioweRanty
Blacha okazała się bardzo przydatna. Piekę na nim biszkopty w rancie, służy mi również do przenoszenia ciast z blach na paterę, a jak potrzeba jest też podkładką na ozdoby z masy cukrowej.
mistyks3