Wysokiej jakości amerykański zamiennik masła i margaryny.
Idealnie nadaje się do smażenia oraz pieczenia. Można go używać również do uelastyczniania masy cukrowej, tworzenia masy maślanej, oraz przy rozwałkowywaniu masy cukrowej, marcepanu, gum paste aby uniknąć przywierania mas.
Nie zawiera nienasyconych kwasów tłuszczowych, oraz o połowę mniej nasyconych tłuszczy niż tradycyjne masło.
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek