Zamsz w sprayu sprawi że Twoje wypieki będą wyjątkowe.
Velvet Spray stworzona z barwników naturalnych, AZO Free. Można go aplikować na schłodzone powierzchnie masy cukrowej, czekolady, marcepanu oraz kremu, dzięki niemu otrzymamy trwały, aksamitny efekt.
Sposób użycia:
Wstrząsnąć przed użyciem. Równomiernie rozpylić cienką warstwę na żądaną powierzchnie z odległości 15-20 cm. Pozostawić do wyschnięcia.
Skład:
gaz nośny : E943a, E944, E943b, masło kakaowe, biała czekolada, olej rzepakowy, emulgator: lecytyna sojowa E322, barwnik(i): błękit brylantowy E133, luteina E161b, przeciwutleniacz - ekstrakt z rozmarynu E392 (1500mg/kg),
Pojemność: 250 ml
Kolor: limonkowy
Termin przydatności do spożycia: 12 miesięcy od daty zakupu.
Kra pochodzenia: Polska
Produkt może zawierać lecytynę wytwarzaną z soi oraz olej roślinny.
Produkt jest dopuszczony do kontaktu z żywnością.
Uwaga!
Pojemnik pod ciśnieniem. Chronić przed słońcem i nagrzaniem powyżej temperatury 50°C. Nie przekłuwać a także nie spalać także po zużyciu. Nie rozpylać nad otwartym płomieniem lub żarzącym się materiałem . Chronić przed źródłami zapłonu .Nie palić podczas rozpylania. Trzymaj z dala od dzieci w wentylowanym pomieszczeniu.
Najwyższa jakość
Opinie o :
Zamsz w sprayu, limonkowy (poj. 250 ml) Velvet Spray - Food Colours
Świetny do tortów musowy h.
kokeshi1 [2021 /4 /30 17 :21:3]