Czekolady Callebaut to najwyższej jakości, tradycyjna belgijska czekolada.
Pastylki Callebaut to biała czekolada o zawartości 25,9% kakao. Delikatna czekolada z nutą wanilli. Idealna do deserów i napojów czekoladowych. Można ją stosować w produkcji sosów czekoladowych, ganache, nadzień, lodów oraz wielu innych czekoladowych deserach.
Dzięki zwiększonej zawartości masła kakowego, czekolada po obróbce termicznej posiada wyjątkowy połysk. Forma niewielkich pastylek ułatwia rozpuszczanie oraz dozowanie czekolady.
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
Ostatnie opinie o produktach
Forma z kutego aluminium do ciasta „Wieniec adwentowy” - Nordic Ware
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
KKrzysiek
Pastylki czekoladowe z białej czekolady W2 (28% kakao), 400 g - Callebaut
Doskonała
KKrzysiek
Kratka do studzenia ciast i ciasteczek (25 x 40 cm) - Wilton - poleca Pani Dorota z mojewypieki.com!
Bardzo przydatna
KKrzysiek
Butelka ze słomką dla dziewczynki Smiley Kid - Zak!
Dla małej dziewczynki pierwszorzędna
KKrzysiek