Węgierskie kociołki do gotowania na ognisku to podróż na węgierską pusztę, gdzie można spróbować pysznych gulaszy, leczo i wielu innych aromatycznych dań, koniecznie z dużą ilością papryki. Wykonane z dobrej jakości metalu i pokryte nieodpryskującą emalią. W kociołku można upiec również dania warzywne lub podgrzać wino z przyprawami korzennymi. Na każdą porę roku poczynając od wiosny, a kończąc na zimowych kuligach. W ofercie znajdują się również praktyczne trójnogi do zawieszenia kociołka nad ogniskiem. Węgierskie kociołki do gotowania na ognisku w różnych rozmiarach i dobry cenach tylko u nas.
Ostatnie opinie o produktach
Pył w butelce z pompką, srebrny Shimmering Dust (10 g) - Food Colours
super polecam
Anka85
Dorosiowa miękka skrobka do wygładzania mas i lukru duża (25 cm) "Japonka" - DorosioweRanty
Polecam, polecam naprawdę fajna skrobka :)
Anka85
Posypka cukrowa strzelająca (50 g), żółta - ScrapCooking
Fajna, ale w kontakcie z małą wilgotnością szybko traci swoje właściwości . Mimo to polecam :)
Anka85
a. Rant do mini tortu (12 - 15 cm), wysoki - Standard - DorosioweRanty
Uwielbiam i polecam :)
Anka85