Formy z wgłębieniem do wyrobu domowej czekolady i bloku orzechowego.
Formę wystarczy wypełnić rozpuszczoną czekoladą, lekko uderzyć formą o blat by pozbyć się pęcherzyków powietrza i wstawić formę do lodówki, aby czekolada stężała. Do czekolady można włożyć orzechy, bakalie lub suszone i kandyzowane owoce.
Rada: jeśli chcesz stworzyć dwukolorową tabliczkę wlej najpierw czekoladę w jednym kolorze i pozwól jej stężeć, a następnie uzupełnij czekoladą w innym kolorze. Jeśli chcesz nadziać czekoladę orzechem lub bardziej płynnym nadzieniem - wlej czekoladę i rozprowadź na ściankach poruszając foremką, zostaw do zastygnięcia, uzupełnij nadzieniem i delikatnie wylej resztę rozpuszczonej czekolady.
Forma nadaje się także do przygotowywania deserów na zimno, np. galaretek lub musów.
Myć ręcznie.
Foremka zapakowana jest w eleganckie kartonowe pudełko i doskonale nadaje się na prezent.
Wymiary całej foremki: 23 x10 x 2 cm
Materiał: tworzywo sztuczne
Kolor: żółty
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek