Świeżo upieczone ciasteczko, najlepiej w kształcie prostokąta lub owalu, należy szybko owinąć wokół foremki i pozostawić na chwilę do ostygnięcia. Zdjąć delikatnie z foremki i rurka jest gotowy do napełniania kremem.
Foremki zostały wykonane ze stali nierdzewnej wysokiej jakości. Dzięki temu masz pewność, że nie zmienią one swego kształtu nawet po wielu latach użytkowania.
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
Ostatnie opinie o produktach
Forma metalowa do pieczenia RR, kwadratowa z pokrywą - 03-3129 - Wilton
polecam serdecznie
Julia10
Forma z kutego aluminium do ciasta „Wieniec adwentowy” - Nordic Ware
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
KKrzysiek
Pastylki czekoladowe z białej czekolady W2 (28% kakao), 400 g - Callebaut
Doskonała
KKrzysiek
Kratka do studzenia ciast i ciasteczek (25 x 40 cm) - Wilton - poleca Pani Dorota z mojewypieki.com!
Bardzo przydatna
KKrzysiek