Aromatu świeżo zmielonej kory cynamonowej z niczym nie da się porównać.
Nawet z cynamonem w proszku. Jest bowiem bardzo aromatyczna. Ma słodkawo-korzenny smak, intensywny, zniewalający słodyczą i ciepłem aromat.
Świeżo starty, na drobnej tarce cynamon nada potrawom niebywałego smaku i aromatu. Szarlotka bez niego się nie może obejść. Grzane wino i poncz wzbogacone kawałkiem kory cynamonowej w kilka chwil rozgrzeją każdego nawet w największe mrozy.
Cynamon można także stosować od przyprawiania mięsa - w szczególności szynek oraz gulaszu.
Niezbędny w zupach owocowych, kompotach, kremach oraz mnóstwie innych dań.
Tylko świeżo starty ma tak wspaniały aromat!
Ostatnie opinie o produktach
Podkład okrągły pod tort, ciasto (średnica: 26 cm, grubość: 2 cm), z podkładem złotym do kontaktu z żywnością - Styrodur - Mill Art
Podkłady są super :) Lekkie i wytrzymałe. Łatwe do oczyszczenia. Polecam!
vinca_minor
Truskawka liofilizowana Frupp 15 g - Celiko
Pyszny dodatek do kremów
karmela.nova@gmail.com
Wsporniki plastikowe do tortów wielowarstwowych (4 sztuki) - 05-0-0028 - Wilton
Fajne wsporniki, bardzo wytrzymałe
karmela.nova@gmail.com
Kule czekoladowe 3D, perłowe czarno-złote (5 szt.) - Barbara Decor
przepiekna ozdoba tortu-polecam
Matyldzia2012