Szpatułę wykonano z bardzo wytrzymałej stali nierdzewnej. Metalowa część została odpowiednio wyprofilowana i nakładanie, serwowanie ciast, tortów oraz innych wypieków jest szybkie i wygodne.
Można ną także porcjować ciasta.
Wygięte ku górze ostrze jest idealne do dekorowania i pokrywania ciast kremami, masami, bitą śmietaną lub lukrem.
Długość: 27 cm
Szerokość górna krawędź: 6 cm
Szerokość dolna krawędź: 3 cm
Kolor: srebrny, fioletowy
Materiał: Stal nierdzewna 18/10, tworzywo sztuczne
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek