Drewniana łopata do chleba lub pizzy o gładkich powierzchniach.
Wykonana z drewna brzozowego najwyższej jakości. Ostre zakończenie zapewnia wygodne zsuwanie wypieków do piecyka (po nasypaniu na powierzchnię łopaty mąki lub semoliny) i ich wyjmowanie. Taka łopatka na pewno przyda się w domu, szczególnie jeśli masz kamień do pizzy.
Zalecane mycie ręczne. Zalecana okresowa konserwacja: przed pierwszym użyciem należy natrzeć łopatę oliwą z oliwek lub olejem rzepakowym i umyć w gorącej wodzie. Po tej czynności pozostawić do całkowitego wyschnięcia. Gdy łopata będzie już sucha, czynność powtórzyć.
Nie zostawiać w piekarniku.
Materiał: drewno brzozowe
Szerokość: 23 cm
Długość powierzchni roboczej: 38 cm
Długość z rączką: 50 cm
Grubość: 4 mm
Kraj pochodzenia: Włochy
Eppicotispai to włoska firma zajmująca się między innymi produkcją akcesoriów do domowej produkcji makaronu.
Świeży makaron zrobiony własnoręcznie w domu smakuje najlepiej i wie o tym każdy. Wbrew pozorom samodzielny wybór makaronu wcale nie jest trudny, a efekty zaskoczą rodzinę i znajomych. Wystarczy poza odpowiednim sprzętem, mieć troszkę czasu, chęci, dobry przepis na ciasto i sukces murowany.

Najwyższa jakość
Ostatnie opinie o produktach
Truskawka liofilizowana Frupp 15 g - Celiko
Pyszny dodatek do kremów
karmela.nova@gmail.com
Wsporniki plastikowe do tortów wielowarstwowych (4 sztuki) - 05-0-0028 - Wilton
Fajne wsporniki, bardzo wytrzymałe
karmela.nova@gmail.com
Kule czekoladowe 3D, perłowe czarno-złote (5 szt.) - Barbara Decor
przepiekna ozdoba tortu-polecam
Matyldzia2012
Forma silikonowa do muffinów (6 gniazd) - Mastrad
Jak wszystkie produkty tej firmy, forma sprawdza się doskonale. Wzmocnienie uchwytów zdecydowanie ułatwi przenoszenie, a muffinki wyskakują bez najmniejszych problemów.
Milkaice