Długa szpatułka z wygiętym ostrzem doskonale udekoruje z Tobą Twoje wypieki :)
Szpatuła polecana jest do dekoracji większych powierzchni ciast, jest ona szczególnie wygodna przy dekoracji boków wypieku. Ostrze wygięte pod odpowiednim kątem daje zarówno wygodę oraz zabezpiecza dekorowaną powierzchnie przed dotknięciem jej ręką. Można napełnić nią również worek cukierniczy masą lub lukrem.
Ostrze jest stosunkowo elastyczne i wykonane ze stali nierdzewnej, jego grubość dostosowana jest do tego aby gładko rozsmarowywać lukier, polewy oraz kremy na powierzchnie ciast.
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek