Komplet szklanek (idealnych do espresso) z serii AMO to połączenie przepięknego, innego designu, z funkcjonalnością, bowiem nie tylko wygląda świetnie, ale też dłużej utrzymuje temperaturę napoju oraz chroni przed poparzeniem.
A to wszystko za sprawą borokrzemowego szkła i podwójnych ścianek. Filiżanka posiada ergonomiczny kształt, który zapobiega wyślizgnięciu się z ręki. Naczynia Amo są idealne do serwowania zarówno gorących, jak i zimnych napojów.
Można myć w zmywarce.
Średnica: 6 cm
Wysokość: 5 cm
Pojemność: 50 ml
Średnica spodka: 10 cm
Materiał: szkło borokorzemowe
Marka Vialli Design powstała w 2010 roku i jest projektem polsko-włoskim.
Twórcy skupili się przede wszystkim na kreowaniu coraz bardziej istotnego we współczesnym świecie designu.
Doprowadziło do stworzenia produktów nowoczesnych, futurystycznych, które zdominowane są odważną i wyrazistą kolorystyką.
Jak wszystkie produkty tej firmy, forma sprawdza się doskonale. Wzmocnienie uchwytów zdecydowanie ułatwi przenoszenie, a muffinki wyskakują bez najmniejszych problemów.
Blacha okazała się bardzo przydatna. Piekę na nim biszkopty w rancie, służy mi również do przenoszenia ciast z blach na paterę, a jak potrzeba jest też podkładką na ozdoby z masy cukrowej.
Ostatnie opinie o produktach
Forma silikonowa do muffinów (6 gniazd) - Mastrad
Jak wszystkie produkty tej firmy, forma sprawdza się doskonale. Wzmocnienie uchwytów zdecydowanie ułatwi przenoszenie, a muffinki wyskakują bez najmniejszych problemów.
Milkaice
Młynek do sera i innych produktów Molino, biały - Moha
Młynek sprawdza się idealnie. Prosty w obsłudze, łatwy w utrzymaniu czystości, bardzo praktyczny.
Milkaice
Rant do pieczenia ciast i tortów z podziałką (średnica: 14 - 20, wysokość 12 cm) - DorosioweRanty
Solidny rant, dobrze widoczna podziałka sprawia, że przygotowanie biszkoptu idzie o wiele szybciej. Łatwo się myje.
mistyks3
Blacha metalowa do pieczenia, podkład pod ranty (25 x 25 cm) - DorosioweRanty
Blacha okazała się bardzo przydatna. Piekę na nim biszkopty w rancie, służy mi również do przenoszenia ciast z blach na paterę, a jak potrzeba jest też podkładką na ozdoby z masy cukrowej.
mistyks3