To ikona kuchni japońskiej.
Japońskie słowo „ramen” pochodzi od chińskiego „lāmiàn”, oznacza rodzaj makaronu sporządzonego z mąki pszennej.
Niezwykle popularny z Azji, stanowi on główny składnik dodawany do japońskiej zupy Ramen.
Znakomity także jako dodatek do bulionów i zup, potraw mięsnych i jarskich.
Dla wszystkich wielbicieli makaronów delikatnych i cienkich jak nitka.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 1349 kJ / 318 kcal
tłuszcz: 1,6 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,4 g
węglowodany: 64 g, w tym cukry 0,5 g
białko: 10 g
sól: 1,0 g
Skład: mąka
pszenna 90%, woda, sól
Waga netto: 300 g
Przechowywać w suchym miejscu.
Kraj pochodzenia: Chiny
Termin przydatności do spożycia: minimum 6 miesięcy od daty zakupu

Najwyższa jakość

Produkt w 100% naturalny

Produkt wegański

Produkt wegetariański
Ostatnie opinie o produktach
Truskawka liofilizowana Frupp 15 g - Celiko
Pyszny dodatek do kremów
karmela.nova@gmail.com
Wsporniki plastikowe do tortów wielowarstwowych (4 sztuki) - 05-0-0028 - Wilton
Fajne wsporniki, bardzo wytrzymałe
karmela.nova@gmail.com
Kule czekoladowe 3D, perłowe czarno-złote (5 szt.) - Barbara Decor
przepiekna ozdoba tortu-polecam
Matyldzia2012
Forma silikonowa do muffinów (6 gniazd) - Mastrad
Jak wszystkie produkty tej firmy, forma sprawdza się doskonale. Wzmocnienie uchwytów zdecydowanie ułatwi przenoszenie, a muffinki wyskakują bez najmniejszych problemów.
Milkaice