Innowacja w domowej produkcji lodów i innych mrożonych deserów! Nadciąga Sorbetiera Slush&Shake!
To naczynie bez prądu i baterii w zaledwie kilka minut zamieni sok owocowy, jogurt, słodką kawę, mleko czekoladowe czy zblendowane owoce w pyszny, orzeźwiający koktajl, smoothie, sorbet lub granitę.
W komplecie:
- chłodzący wkład
- plastikowy kubek chroniący dłonie przed oziębieniem, a wkład przed ogrzaniem
- wyprofilowana łyżka - długa i wygodna
- instrukcja obsługi w językach: polskim i angielskim
Sposób użycia: wkład należy wcześniej umieścić na 8-18 godzin w zamrażalniku w temperaturze -18 stopni C (lub niższej). Po wyjęciu z zamrażalnika:
- umieścić wkład w plastikowym kubku
- szybko wlać składniki
Tak przygotowany deser serwuje się w sorbetierze.
Wewnątrz naczynia nie używać narzędzi innych niż dołączone przez Zoku. Chronić formę przed upadkiem. Przechowywać w pozycji pionowej.
Produkt zaprojektowany w USA, wyprodukowany w Chinach.
Materiał: tworzywo sztuczne SAN, silikon, polipropylen, płyn chłodzący
Średnica: 10,2 cm
Wysokość: 16,5 cm
Długość łyżeczki: 20,5 cm
Kolor: biały + zielony

Najwyższa jakość
Ostatnie opinie o produktach
Forma silikonowa do muffinów (6 gniazd) - Mastrad
Jak wszystkie produkty tej firmy, forma sprawdza się doskonale. Wzmocnienie uchwytów zdecydowanie ułatwi przenoszenie, a muffinki wyskakują bez najmniejszych problemów.
Milkaice
Młynek do sera i innych produktów Molino, biały - Moha
Młynek sprawdza się idealnie. Prosty w obsłudze, łatwy w utrzymaniu czystości, bardzo praktyczny.
Milkaice
Rant do pieczenia ciast i tortów z podziałką (średnica: 14 - 20, wysokość 12 cm) - DorosioweRanty
Solidny rant, dobrze widoczna podziałka sprawia, że przygotowanie biszkoptu idzie o wiele szybciej. Łatwo się myje.
mistyks3
Blacha metalowa do pieczenia, podkład pod ranty (25 x 25 cm) - DorosioweRanty
Blacha okazała się bardzo przydatna. Piekę na nim biszkopty w rancie, służy mi również do przenoszenia ciast z blach na paterę, a jak potrzeba jest też podkładką na ozdoby z masy cukrowej.
mistyks3