Jak można opisać miski Corner firmy Leonardo? Eleganckie? Stylowe? Minimalistyczne i oryginalne? Tak, dokładnie tak. Sprawdzą się podczas wytrawnych przyjęć. Pięknie zaserwują jedzenie i ozdobią każdy stół, a to za sprawą prostej formy i gładkiego, ale grubego szkła.
Idealna miska do serwowania drobnych przekąsek, deserów czy sałatek.
Zalecane mycie ręczne.
Materiał: szkło
Długość: 23 cm
Szerokość: 23 cm
Wysokość: 11 cm
Kolor: przezroczysto-fioletowa
Firma Leonardo powstała w Niemczech w 1859 roku.
Dzięki miłości do szkła, będącej fundamentem marki Leonardo, tworzone są coraz to nowe zastosowania dla tego surowca, przez co powstają przepiękne przedmioty użytku codziennego i dekoracje.
Tradycyjne techniki produkcji i dekoracji wyrobów stanowią o jakości i niepowtarzalności produktów Leonardo.
Jak wszystkie produkty tej firmy, forma sprawdza się doskonale. Wzmocnienie uchwytów zdecydowanie ułatwi przenoszenie, a muffinki wyskakują bez najmniejszych problemów.
Blacha okazała się bardzo przydatna. Piekę na nim biszkopty w rancie, służy mi również do przenoszenia ciast z blach na paterę, a jak potrzeba jest też podkładką na ozdoby z masy cukrowej.
Ostatnie opinie o produktach
Forma silikonowa do muffinów (6 gniazd) - Mastrad
Jak wszystkie produkty tej firmy, forma sprawdza się doskonale. Wzmocnienie uchwytów zdecydowanie ułatwi przenoszenie, a muffinki wyskakują bez najmniejszych problemów.
Milkaice
Młynek do sera i innych produktów Molino, biały - Moha
Młynek sprawdza się idealnie. Prosty w obsłudze, łatwy w utrzymaniu czystości, bardzo praktyczny.
Milkaice
Rant do pieczenia ciast i tortów z podziałką (średnica: 14 - 20, wysokość 12 cm) - DorosioweRanty
Solidny rant, dobrze widoczna podziałka sprawia, że przygotowanie biszkoptu idzie o wiele szybciej. Łatwo się myje.
mistyks3
Blacha metalowa do pieczenia, podkład pod ranty (25 x 25 cm) - DorosioweRanty
Blacha okazała się bardzo przydatna. Piekę na nim biszkopty w rancie, służy mi również do przenoszenia ciast z blach na paterę, a jak potrzeba jest też podkładką na ozdoby z masy cukrowej.
mistyks3