Klasyczna, stalowa kafeteria przelewowa.
Dzięki kafeterii z łatwością przygotujesz wspaniałe espresso w zaciszu swojego domu.
Sposób przygotowania wyśmienitego espresso:
- odkręć dolny zbiornik kafeterii
- wyciągnij umieszczone w dolnej części sitko
- napełnij dolny zbiornik wodą, aż do poziomu zaworu bezpieczeństwa
- zamocuj sitko i wypełnij je całkowicie kawą
- przykręć górną część i postaw całość na źródle ciepła
- kawa będzie gotowa, gdy kafeteria zacznie wydawać charakterystyczny odgłos bulgotania. Wówczas należy zdjąć całą kafeterię ze źródła ciepła i można już serwować świeżo zaparzone espresso.
Kafeteria przystosowana jest do wszystkich rodzajów kuchenek: płyt grzejnych: ceramicznych, elektrycznych, gazowych i indukcyjnych.
Kafeteria do przygotowania 4 aromatycznych filiżanek espresso.
Wysokość: 20,8 cm
Szerokość: 11,8 cm
Długość: 10,4 cm

Najwyższa jakość
Ostatnie opinie o produktach
Forma silikonowa do muffinów (6 gniazd) - Mastrad
Jak wszystkie produkty tej firmy, forma sprawdza się doskonale. Wzmocnienie uchwytów zdecydowanie ułatwi przenoszenie, a muffinki wyskakują bez najmniejszych problemów.
Milkaice
Młynek do sera i innych produktów Molino, biały - Moha
Młynek sprawdza się idealnie. Prosty w obsłudze, łatwy w utrzymaniu czystości, bardzo praktyczny.
Milkaice
Rant do pieczenia ciast i tortów z podziałką (średnica: 14 - 20, wysokość 12 cm) - DorosioweRanty
Solidny rant, dobrze widoczna podziałka sprawia, że przygotowanie biszkoptu idzie o wiele szybciej. Łatwo się myje.
mistyks3
Blacha metalowa do pieczenia, podkład pod ranty (25 x 25 cm) - DorosioweRanty
Blacha okazała się bardzo przydatna. Piekę na nim biszkopty w rancie, służy mi również do przenoszenia ciast z blach na paterę, a jak potrzeba jest też podkładką na ozdoby z masy cukrowej.
mistyks3