Tradycyjny, wyrabiany w regionie Modena ocet balsamiczny wysokiej jakości. Wytwarzany jest podczas fermentacji moszczu z winogron z dodatkiem octu z mocnego wina. Leżakuje w beczkach z dębu, orzecha włoskiego lub jałowca.
Idealnie nadaje się do sałatek i jako dressing. Świetnie komponuje się z mięsami i warzywami.
Kwasowość 6%.
Skład: ocet winny, moszcz winogronowy, barwnik E150d, E220. Zawiera siarczyny
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek