KOSZYK JEST PUSTY
Do kasy

Blacha do pieczenia z 2 rodzajami dna - Tala

9699

w tym 23% vat

Produkt chwilowo niedostępny.

Marka: Tala

Nr produktu: 15140

Nr kat: 10A00971

Opis produktu
Blacha angielskiej marki Tala z pełną i perforowaną powierzchnią.

Wykonana z blachy z podwójną warstwą nieprzywieralną.

Blacha składa się z dwóch części oddzielonych ścianką. Jedna część ma pełne dno - nadaje się do pieczenia mięsa, zapiekanek, ciast. Druga część ma perforowane dno, które ułatwia cyrkulację gorącego powietrza wokół wypieku. Jest idealna do pieczenia frytek, chipsów, chrupiących krakersów, paluszków.

Przeznaczona do użytku w piekarnikach w temperaturze do 240 stopni C. Nie używać na blasze ostrych narzędzi, metalowych gąbek i silnych detergentów - mogą uszkodzić powłokę nieprzywieralną.

Kolor: czarny

Długość: 39,5 cm
Szerokość: 27 cm
Wysokość: 2 cm

Materiał: blacha z podwójną powłoką antyprzywieralną

Angielska firma Tala została założona w 1899 r. Jest jedną z najstarszych firm brytyjskich specjalizujących się w akcesoriach cukierniczych oraz naczyniach do pieczenia.
Najwyższa jakośćNajwyższa jakość
Nieprzywierająca powłokaNieprzywierająca powłoka

KATEGORIE

Kategorie główne

one

Najlepsza obsługa Klienta! e-Commerce Polska awards 2013!

Zobacz szczegóły

AleDobre.pl to:

Dodano do koszyka