Blacha angielskiej marki Tala z pełną i perforowaną powierzchnią.
Wykonana z blachy z podwójną warstwą nieprzywieralną.
Blacha składa się z dwóch części oddzielonych ścianką. Jedna część ma pełne dno - nadaje się do pieczenia mięsa, zapiekanek, ciast. Druga część ma perforowane dno, które ułatwia cyrkulację gorącego powietrza wokół wypieku. Jest idealna do pieczenia frytek, chipsów, chrupiących krakersów, paluszków.
Przeznaczona do użytku w piekarnikach w temperaturze do 240 stopni C. Nie używać na blasze ostrych narzędzi, metalowych gąbek i silnych detergentów - mogą uszkodzić powłokę nieprzywieralną.
Kolor: czarny
Długość: 39,5 cm
Szerokość: 27 cm
Wysokość: 2 cm
Materiał: blacha z podwójną powłoką antyprzywieralną
Angielska firma Tala została założona w 1899 r. Jest jedną z najstarszych firm brytyjskich specjalizujących się w akcesoriach cukierniczych oraz naczyniach do pieczenia.
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
Ostatnie opinie o produktach
Forma z kutego aluminium do ciasta „Wieniec adwentowy” - Nordic Ware
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
KKrzysiek
Pastylki czekoladowe z białej czekolady W2 (28% kakao), 400 g - Callebaut
Doskonała
KKrzysiek
Kratka do studzenia ciast i ciasteczek (25 x 40 cm) - Wilton - poleca Pani Dorota z mojewypieki.com!
Bardzo przydatna
KKrzysiek
Butelka ze słomką dla dziewczynki Smiley Kid - Zak!
Dla małej dziewczynki pierwszorzędna
KKrzysiek