Niezwykle wygodny woreczek, który pomoże Ci przy pracy z fondantem lub gum paste.
Wiesz, że fondant i gum paste czasem przywierają do powierzchni w trakcie wałkowania. Wtedy trzeba użyć cukru pudru lub skrobi (kukurydzianej albo ziemniaczanej).
Teraz masz pomysłowy woreczek, który ułatwi Ci pokrycie powierzchni do wałkowania delikatnym pyłem z cukru lub skrobi.
Woreczek jest wykonany z tkaniny, która jest wystarczająco rzadka, by obsypywać powierzchnię delikatnym pyłem. Do woreczka dołączona jest specjalna pokrywka oraz pojemniczek, które pozwalają również przechowywać cukier lub skrobię.
Całość jest ława do napełnia, łatwa w użyciu i ułatwia przechowywanie cukru.
Użycie jest proste: włóż woreczek do pojemnika i dokręć białą obręcz, napełnij woreczek cukrem lub skrobią. Zakręć fioletową nakrętkę. Jeżeli chcesz posypać powierzchnię cukrem albo skrobią: odkręć od pojemnika białą obręcz (nie zdejmuj fioletowej zakrętki). Lekko potrząsając lub delikatnie uderzając o blat albo stolnicę, pokryj powierzchnię, na której będziesz wałkować lukier plastyczny.
Opinie o :
Woreczek z pojemnikiem do posypywania cukrem lub mąką - 1907-1348 - Wilton
Bardzo pomocny gadżet. Owszem niewielka ilość cukru zostaje rozsypana, ale do pracy przy figurkach z masy cukrowej jest to idealna ilość. Polecam
ajarocka2@wp.pl
[2018
/3
/14 18
:16:52]
Nie do końca jestem zadowolona z tego produktu. Siateczka jest tak gęsto utkana, że ciężko z niej wychodzi cukier puder. Fantastyczną sprawą jest pojemniczek i pokrywka, które pozawalają utrzymać porządek.
Opinie o :
Woreczek z pojemnikiem do posypywania cukrem lub mąką - 1907-1348 - Wilton
Bardzo pomocny gadżet. Owszem niewielka ilość cukru zostaje rozsypana, ale do pracy przy figurkach z masy cukrowej jest to idealna ilość. Polecam
ajarocka2@wp.pl [2018 /3 /14 18 :16:52]
Nie do końca jestem zadowolona z tego produktu. Siateczka jest tak gęsto utkana, że ciężko z niej wychodzi cukier puder. Fantastyczną sprawą jest pojemniczek i pokrywka, które pozawalają utrzymać porządek.
doraolsz [2015 /2 /4 9 :18:35]