Ten produkt został już wyprzedany i nie będzie w najbliższym czasie dostępny. Ale są tysiące innych, atrakcyjnych produktów. Mamy dla Ciebie miły upominek - 5% rabatu na wszystko, co nie jest aktualnie w promocji :) Twój bon: X1A64Y03 Aby skorzystać z bonu i otrzymać rabat 5% na wszystkie produkty, które nie są objęte promocją i wyprzedażą oraz darmową dostawą: - włóż wybrane produkty do koszyka, - podczas składania zamówienia w odpowiednie pole wpisz bon (zwróć uwagę na wielkość liter), - wszystkie ceny produktów nieobjętych promocją zostaną obniżone o 5%, - wypełnij do końca formularz, - i... czekaj na swoją paczkę :) Życzymy udanych zakupów. W przypadku pytań zapraszamy do kontaktu telefonicznego lub e-mail - szczegóły na stronie kontakt. |
Opinie o :
Ocet balsamiczny Cupola (sezonowany 5 lat) - Mazetti
Głęboki smak,idealny do pomidorów i mozarelli.
beatek [2012 /11 /1 22 :52:50]
Naprawdę pyszny! Prawie jak mój aroniowy!
Maja [2012 /6 /16 14 :9:0]
wspaniały!
bogusia1 [2012 /5 /30 0 :44:58]
Kupiłam po raz pierwszy. Bardzo dobry.:)
WIKBAR [2012 /1 /15 19 :3:8]
Wspaniały.
Hania [2011 /9 /28 19 :6:52]
:up:Wspaniały do mięs i sałatek. Pychota.
wanilia [2011 /9 /24 13 :22:57]
Ocet balsamiczny Cupola (sezonowany 5 lat) - Mazetti charakteryzuje się aksamitnym, łagodnym, lekko słodkim smakiem.„Najlepsze wino jest w małej butelce” – to samo można powiedzieć o occie balsamicznym. Możemy doprawiać nim wszelkie letnie sałatki, zarówno na bazie warzyw (pomidory, cebula, sałata, czosnek, papryka itp.), jak i na bazie owoców (truskawki, melon, winogrona, porzeczki, poziomki, jeżyny itp. ).Ocet balsamiczny jest także niezastąpionym dodatkiem przy degustacji serów, zarówno tych świeżych jak mozzarella, jak i tych o mocniejszych smakach typu parmezan (grana padano).Kawałki parmezanu polane octem balsamicznym w akompaniamencie dojrzałych, świeżych, słodkich i soczystych gruszek to prawdziwa symfonia smaku dla niejednego podniebienia. ! Ocet uzyskany w 5-letnim procesie produkcji to najwyższa jakość i pełnia walorów kulinarnych.Warto wypróbować już tego lata!
yolah7 [2011 /6 /23 12 :59:14]
Do salat i deserow uzywam tylko balsamico z Mazzetti. Polecam rowniez do macerowania piersi z kurczaka z ziolami! Mnnniam
femigoa [2010 /3 /27 23 :0:54]
Bardzo smaczny! :cool::cool::cool::cool::cool::cool::smirk::smirk::smirk::smirk::smirk::smirk::smirk::smirk::smirk::smirk::smirk::smirk:;);):):):)
W [2009 /12 /9 0 :17:8]