Kuskus w polskiej kuchni zawsze był spychany przez inne kasze, ale od jakiegoś czasu zaczyna coraz bardziej domagać się uwagi. Trudno się dziwić. To kasza wyjątkowa - zdrowa, sycąca, bardzo prosta w przygotowaniu. Wystarczy zalać ją wrzątkiem i chwilę poczekać. Świetnie pasuje do mięs, warzyw. Dobrze łączy się z przyprawami - dodaj przyprawy, które znajdziesz w opakowaniu, a otrzymasz wspaniałe, lekkie danie z niepowtarzalnym aromatem rodem z Maroka. Kuskus marokański to danie o wyjątkowym, korzenno-słodkim smaku.
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
Ostatnie opinie o produktach
Forma z kutego aluminium do ciasta „Wieniec adwentowy” - Nordic Ware
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
KKrzysiek
Pastylki czekoladowe z białej czekolady W2 (28% kakao), 400 g - Callebaut
Doskonała
KKrzysiek
Kratka do studzenia ciast i ciasteczek (25 x 40 cm) - Wilton - poleca Pani Dorota z mojewypieki.com!
Bardzo przydatna
KKrzysiek
Butelka ze słomką dla dziewczynki Smiley Kid - Zak!
Dla małej dziewczynki pierwszorzędna
KKrzysiek