KOSZYK JEST PUSTY
Do kasy

Jak pokroić biszkopt na tort lub inne ciasto na idealnie równe blaty?

Dodano: 2015-10-14

Biszkopt lub ciasto można kroić dużym nożem kuchennym lub tradycyjnie - za pomocą nitki. Oba te sposoby nie zapewniają idealnego efektu - blaty nie będą równe, mogą się również pokruszyć na brzegach. Tak jednak się nie stanie, jeśli ciasto pokroisz specjalnym nożem.

Nóż do krojenia ciasta na warstwy Patisserie - Kaiser to świetny sposób na perfekcyjnie pokrojone ciasto - szybko i łatwo. Można nim pokroić nawet duże ciasto (o maksymalnej średnicy 28 cm).
Stalowe ostrze jest ząbkowane, co sprawia, że krojenie jest szybki i dokładne. Dwa moduły do wpinania noża pozwalają na krojenie warstw o 3 wysokościach. Nożem można kroić okrągłe i prostokątne ciasta.
To bardzo uniwersalny nóż, bowiem po wyjęciu z modułów można go używać do krojenia pieczywa i warzyw - świetnie daje sobie radę na przykład z pomidorami - to dzięki ząbkowanym ostrzu.

Nóż do krojenia ciasta na warstwy Patisserie - Kaiser


Kliknij tutaj, by kupić ten praktyczny nóż »

KATEGORIE

Kategorie główne

one

Najlepsza obsługa Klienta! e-Commerce Polska awards 2013!

Zobacz szczegóły

AleDobre.pl to:

Dodano do koszyka