KOSZYK JEST PUSTY
Do kasy

Pastylki czekoladowe do rozpuszczania jabłko w karmelu Candy Melts (397 g) - 1911-228 - Wilton

1999

w tym 23% vat

Produkt wyprzedany.

Marka: Wilton

Nr produktu: 18923

Nr kat: 1911-228

Opis produktu


Ten produkt został już wyprzedany i nie będzie w najbliższym czasie dostępny. Ale są tysiące innych, atrakcyjnych produktów.

Mamy dla Ciebie miły upominek - 5% rabatu na wszystko, co nie jest aktualnie w promocji :)

Twój bon: X1A64Y03

Aby skorzystać z bonu i otrzymać rabat 5% na wszystkie produkty,
które nie są objęte promocją i wyprzedażą oraz darmową dostawą:
- włóż wybrane produkty do koszyka,
- podczas składania zamówienia w odpowiednie pole wpisz bon (zwróć uwagę na wielkość liter),
- wszystkie ceny produktów nieobjętych promocją zostaną obniżone o 5%,
- wypełnij do końca formularz,
- i... czekaj na swoją paczkę :)

Życzymy udanych zakupów. W przypadku pytań zapraszamy do kontaktu telefonicznego lub e-mail - szczegóły na stronie kontakt.

Candy Melts to czekoladowe pastylki, które łatwo się rozpuszczają, mają kremową konsystencję i niesamowite kolory.

Candy Melts są stworzone do produkcji czekolady, polew, dekoracji.

Dzięki jasnym pastylkom Candy Melts wyczarujesz piękne czekoladowe ozdoby na ciasta, torty, cupcake’i. Zrobisz doskonałe polewy na cake pops, lizaki, lody. Przygotujesz pyszne czekoladki i pralinki.

Użycie Candy Melts jest bardzo proste. Możesz je stopić w kąpieli wodnej lub kuchence mikrofalowej.

Chcąc tworzyć precyzyjne wzory najlepiej użyj worków lub rękawów cukierniczych i odpowiednich tylek.

Robiąc czekoladki użyj foremek Wilton, które pozwolą Ci stworzyć łatwo piękne wzory. Wlej rozpuszczone Candy Melts do foremki, postukaj nią delikatnie aby uwolnić pęcherzyki powietrza i wyrównać powierzchnię i wstaw do lodówki aż do całkowitego zastygnięcia masy. Tworząc kolorowe czekoladki i lub kolorowe detale zawsze pamiętaj, że warstwa jednego koloru musi stężeć zanim użyjesz kolejnego.

Topienie w kuchence mikrofalowej: w pojemniku przeznaczonym do kuchenki mikrofalowej podgrzewać zawartość opakowania przez 1 min. na 50% mocy lub na ustawieniu rozmrażania. Dokładnie wymieszać i powtarzać czynności w interwałach 30 sekundowych aż do uzyskania całkowicie rozpuszczonej i jednolitej masy.
Pastylki czekoladowe można również topić w plastikowych woreczkach dekoratorskich. Należy wówczas postępować zgodnie z opisaną procedurą ugniatając woreczek pomiędzy podgrzewaniem. Kiedy masa będzie całkowicie rozpuszczona należy odciąć końcówkę woreczka i wypełnić foremki.

Topienie w kąpieli wodnej: Napełnić garnek wodą poniżej poziomu dna górnego naczynia. Doprowadzić do wrzenia i zdjąć z ognia. Wysypać pastylki do górnego naczynia i mieszać bez przerwy aż do całkowitego rozpuszczenia. Unikać napowietrzenia masy.

Uwaga: Masa może utracić konsystencję w przypadku przegrzania lub dodania płynu. W takim wypadku należy dodać 2 łyżeczki białego tłuszczu roślinnego typu "Planta" na każde opakowanie (397 g).

Skład: cukier, olej roślinny (olej palmowy, uwodorniony olej palmowy), białka mleka, pełne mleko w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa E322, barwniki: tartrazyna E102, błękit brylantowy E133, czerwień Allura E129, żółcień pomarańczowa E110, aromat sól. Wyprodukowano z genetycznie modyfikowanych składników: cukier, soja. Wyprodukowano przy pomocy urządzeń wykorzystywanych również do przetwarzania orzechów. Barwniki E129, E110 i E102 mogą mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci.

Waga netto: 397 g

Termin przydatności do spożycia:2018-06-09
Najwyższa jakośćNajwyższa jakość

KATEGORIE

Kategorie główne

one

Najlepsza obsługa Klienta! e-Commerce Polska awards 2013!

Zobacz szczegóły

AleDobre.pl to:

Dodano do koszyka