Makaron wegański kolanka z mąki durum bez dodatku jajek.
Idealny dla wegan.
Przepyszny, wyjątkowy w smaku lekko twardy makaron bez zawartości jajek, w kształcie kolanek. Jest lekko chrupiący, twardszy, dzięki mące durum. Produkowany jest jedynie z mąki durum i wody, dzięki czemu mogą spożywać go weganie. Idealny do robienia wszelkich dań z warzywami, idealnie sprawdzi się także w sałatkach.
Smakuje jak prawdziwy, domowy, ręcznie robiony twardszy makaron.
Bez konserwantów!
Skład: mąka z pszenicy durum, woda
Waga netto: 400 g
Kraj pochodzenia: Węgry
Po otwarciu przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej.
Termin przydatności do spożycia: minimum 7 miesięcy od daty zakupu.
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek