KOSZYK JEST PUSTY
Do kasy

Mąka migdałowa (250 g) - Efavit

1999

w tym 5% vat

Produkt chwilowo niedostępny.

Marka: Efavit

Nr produktu: 10928

Nr kat: 10725

Opis produktu
Mąka migdałowa to świetna alternatywa dla tradycyjnej mąki w słodkich wypiekach. Doskonała do makaroników: tortów, ciast, ciasteczek. Może posłużyć jako dekoracja deserów i posypka sałatek. Idealna do zup i sosów. Mąkę migdałową można zastosować jako dodatek do naleśników i panierkę. Wypiekom i daniom przygotowanym z jej dodatkiem nadaje oryginalnej migdałowej nuty smakowej.

Mąkę migdałową można użyć do przygotowania mleka migdałowego - wystarczy połączyć kilka łyżek mąki z wodą źródlaną i syropem z agawy i zmieszać na wysokich obrotach w blenderze.

Może być również dodana i zmieszana w blenderze ze świeżo wyciskanym sokiem, napojem kakao lub mlekiem orzechowym, tworząc w ten sposób napój bogaty w substancje odżywcze.

Mąka migdałowa jest bogatym źródłem witaminy E, B1, B2, PP, potasu, cynku i magnezu.

Mąka migdałowa nie zawiera glutenu.

Skład: mąka z migdałów 100%

Waga netto: 250 g

Kraj pochodzenia: Polska
Termin przydatnoci do spożycia: 5 miesięcy od daty zakupu
Bez sztucznych dodatkówBez sztucznych dodatków
Najwyższa jakośćNajwyższa jakość
Produkt w 100% naturalnyProdukt w 100% naturalny
Produkt wegańskiProdukt wegański
Produkt wegetariańskiProdukt wegetariański

Opinie o :
Mąka migdałowa (250 g) - Efavit

Mąka jest ciemna ale marcepan można z niej zrobić. Oczywiście nie będzie biały.

grawikk [2016 /2 /16 1 :44:20]

Dobra mąka w dobrej cenie szkoda że nie biała ale cóż :)

vinca_minor [2016 /1 /23 14 :48:38]

dobry produkt, jednakże dla fanów barwionych makaroników może się okazać zbyt ciemna, co utrudnia nadanie jej koloru typu różowy, ale już do wersji z kakao idealna:)

ilona.zukowiec [2015 /4 /8 22 :42:0]

Dobra mąka ale moja też była nieco ciemniejsza :)

vinca_minor [2015 /3 /31 7 :57:19]

Dodaję ją do ciasta naleśnikowego. Pycha.

hankawit5@wp.pl [2014 /12 /18 22 :29:31]

wspaniały produkt, wymieszana z inną mąką daje cudowny efekt np przy pieczeniu ciasteczek, zapach i smak migdałów dominuje wypieki

MalgorzataW [2014 /2 /9 18 :40:7]

Zamówienie przyszło szybko i ładnie zapakowany

wiesias [2014 /1 /2 23 :0:37]

zamówiłam . Moja jest biała . Dodałam do masy makowej . Wyszła bardzo dobra masa do makowca! Można ją jeść łyżką. Jest dobra na zgagę i nie trzeba gryźć twardych migdałów jak ktoś ma słabe zębyhahaha

wiesias [2014 /1 /2 22 :48:0]

Bardzo dobra - chociaż mogłaby być mielona bez skórek. Na zdjęciu jest jaśniejsza i "czystrza" niż w rzeczywistości. Do marcepanu się nie nada:(

agusj [2013 /11 /13 16 :22:28]

Super produkt ,polecam :)

maxxii1516 [2013 /10 /28 22 :26:22]

KATEGORIE

Kategorie główne

one

Najlepsza obsługa Klienta! e-Commerce Polska awards 2013!

Zobacz szczegóły

AleDobre.pl to:

Dodano do koszyka